שן בינה כלואה הנמצאת על תעלת עצב

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/11/2011 | 09:16 | מאת: לילך

לפני כ-8 חודשים התחילה לצאת לי שן בינה בלסת תהחתונה בצד ימין, אך לא יצאה במלואה ונוצרה לי שן כלואה. ב- CT ראו כי היא יושבת על תעלת העצב וגם השן שלידה. הכירורג אמר המליץ לחכות עם השן. בינתיים הייתה לי כבר פעמיים דלקת במקום, כשבאחרונה סבלתי מכאבים עזים בראש, אוזניים וגרון. מה אתם ממליצים לי לעשות? האם ניתן להוציא שן כזו בניתוח? ואם כן מה הסיכון? יש אלטרנטיבות אחרות לפתור את הבעייה, כמו עקירת שן אחרת? תודה רבה

27/11/2011 | 17:09 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שלום תשובה ענינית לשאלתך המורכבת יכולה להנתן רק לאחר עיון בצילומי סיטי של הלסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים