שן בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/11/2011 | 17:16 | מאת: ליאת

שלום, שיני הבינה התחתונות שלי מנסות לצאת כבר כמה שנים.. זה אף פעם לא כאב. לפעמים קצת הציק וחלף. מזה 4 ימים יש לי כאבים נוראים, דלקת איומה, הפנים שלי נפוחות ויש לי חום. רופא שיניים אישר שזו אכן השן בינה ורשם לי אנטיביוטיקה - אוגמנטין פעמיים ביום.ושטיפות פה- כלורהקסדין.אין לזה שום השפעה. בינתיים, גם בצד השני התחיל אותו סיפור. כל החניכיים שלי מודלקות, מדממות וכואבות. כל הפה, הלוע, הגרון.. הכל כואב. אני לא יכולה לאכול, לדבר, לבלוע. ביקרתי אצל 2 רופאי שיניים ששניהם אמרו שצריך לחכות עד שתעבור הדלקת. אני לא יוכלה לסבול יותר.. מה אתם ממליצים? תודה, ליאת.

19/11/2011 | 20:07 | מאת: ד"ר שלמה ברק

ליאת לפי תאורך הדלקת מאוד חריפה ויש לשקול אף מתן אנטיביוטיקה לוריד במסגרת בית חולים. מציע בדיקה בחדר מיון בברכה דר' ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים