Apex resection

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/11/2011 | 18:02 | מאת: איבון ענוים

הייתי אצל רופא שיניים בקופ"ח כללית ,עקב אבצס בלסת התחתון, מתחת קטר.לקחתי אנטיביוטיקה, שהביא הקלה אבל זמנית.הרופא רוצה להקור 3 שניים ו להכניס 4 שתלים.המחיר 22000 ש"ח!!! עם היה לי את הכסף, אולי הייתי הולך על זה, אבל , לצערי, אין לי. לפני 20 שנה היה לי אותה דבר ואז עשו לי apex resection, שלא פגע בשן או בקטרץ לפי הרופא בקופ"ח זה אי אפשר בלסת התחתון. האם זה נכון? עוד שעלה: האם יש החזר מקופ"ח אם אני יכולה לעשות apex resection במרפאה שלכם ואם לא, כמה זה יעלה?נא, תענו לי בהקדם!! בתודה רבה.

17/11/2011 | 00:16 | מאת: ד"ר שלמה ברק

איבון שלום קשה לי לענוטת על שאלותייך ללא בדיקה קלינית ורנטגנית. הנך מוזמנת לבדיקה במרפאות חוץ פה ולסת בבית החולים הלל יפה בחדרה בברכה \ דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים