כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/11/2011 | 17:19 | מאת: ענת

לפני כשלושה שבועות לערך התחילו לי כאבים בשרירים ויש לי קושי רב בלמצוא את המנח של הלסת שלא יכאב לי. אני מהדקת שיניים בלילה ובבוקר אני אינני מסוגלת להשאיר את הלסת פתוחה ורפוייה בנוסף כל צד שמאל של פניי התנפח קלות אינני יודעת האם יש קשר? מדוע אינני מוצאת את המנח שיהיה לי לא כואב אני מרגישה שאני מזזיה את הלסת התחתונה קדימה ולמעלה ואני כל הזמן מנסה לתקן את המנח אך עדין מאוד כואב לי.מה עליי לעשות?

17/11/2011 | 00:07 | מאת: ד"ר שלמה ברק

ענת שלום [ הרגל של הידוק שיניים ליילי גורם לעומס וכווץ של השרירים ולכן מנח הלסת משתנה במקצת. היות ונובע מהידוק שיניים ליילי שלרוב נובע ממתח, מומלץ לבצע סד לילה לשיניים בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים