עזרה בבקשה!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

31/10/2011 | 17:50 | מאת: ניצה

כתבת שקליקים בפרק הלסת מעידים על קפיצה של הסחוס התוך פרקי בזמן תנועות הלסת הקליקים הם בפתיחת הפה! וגם בסגירת הפה! וגם בהוזזת הפה! הקליקים לא מפסיקים! אני לא יכולה לדבר (לפתוח את הפה) בגלל הקליקים..! עשיתי צילום פנורמי - ולא רואים כלום- יצא תקין האם הקליקים יכולים להיות לכל החיים? ולא לעבור בחיים? האם אפשר לעשות ניתוח בלסת להוצאת הדיסק התוך פרקי כדי שלא יהיו לי קליקים???

07/11/2011 | 23:08 | מאת: ד"ר שלמה ברק

ניצה שלום לאור תלונותייך את חייבת לעבור בדיקה על ידי מומחה לפה ולסת כולל בדיקת אם אר איי של הפרקים לבדיקת הסחוסים התוך פרקיים בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים