אנדוסקופיה בבלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/10/2011 | 20:41 | מאת: מורן

שלום רב! אני עתידה לעבור אנדוסקופיה בבלוטות הרוק בשני צידי הפנים, עקב juvinile parotitis . רציתי לדעת, האם לאחר ההליך, הפנים נפוחות? אם כן, כמה זמן לוקח לנפיחות לרדת במשוער? האם אפשר לעבוד מיד אחרי? האם יש כאב? בנוסף, האם קיימים סיכונים כלשהם בהליך זה? אם כן, מהם? תודה רבה, מורן

19/10/2011 | 04:00 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מורן שלום הבדיקה מבוצעת במספר קטן של מרכזים רפואיים בישראל לא נפוצה. מציע שתתיעצי עם פרופ' נחתיאלי בבית חולים ברזילי באשקלון דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים