חתיכת שן נשארה אחרי עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/10/2011 | 20:04 | מאת: רועי

שלום רב. עברתי ניתוח עקירה כירורגית בשן בינה. לאחר כשלושה שבועות לאחר שהתפרים נמסו גיליתי כי נשארה חתיכה מהשן בחור העקירה. הייתי כמה ימים לאחר העקירה בביקורת והרופא לא אמר לי כלום על זה. מה אני יכול לעשות?

17/10/2011 | 01:03 | מאת: ד"ר שלמה ברק

רועי שלום מומלץ להוציא את שארית השן שנותרה בלסת שעלולה לגרום לזיהום בעתיד חג שמח דר' שלמה ברק

15/04/2016 | 15:29 | מאת: מירה

האם זה יכול להיפתר באמצעות הגוף שידחוף את השבר החוצה? והאם שארית זו אמורה לגרום לכאבי הראש שאני חשה? האם זהו מצב מסוכן באופן כלשהו? האם חובה לפעול להוציא? העקירה היה לפני שבוע בשן עליונה אחרונה (לא בינה, היא כבר איננה)

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים