חייבת יעוץ דחוף.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/10/2011 | 14:42 | מאת: אביטל

לפני חודש התחיל לי יובש בפה וחוסר רוק עשיתי משטח לשון וגילו לי קנדידה .. אני מטפלת בנסטטין השאלה למה היובש ממשיך לא עוזב אותי יש לי רוק אבל לא בכמותש הייתה לפנייי אני חייבת כיוון למי ללכת מדברת אחת שעשתה את כל הבדיקותה אפשריות והכל תקין אורמים שהיובש זה בגלל הקנדידה או ממתח נפשי אין לי כבר מושג לי לפנות אבקש את עזרתכם התופעות האלו גורמים לי לאי נוחות לשינה לא טובה ועוד .. תודה

17/10/2011 | 01:16 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אביטל שלום את חייבת להבדק על ידי מומחה לפה ולסת או מומחה לרפת הפה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים