עזרה דחוף בבקשה!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/10/2011 | 21:00 | מאת: דנה

שבוע אני סובלת מקליקים חזקים בלסת...אפילו שאני מזיזה טיפה את הפה או פותחת קצת את הפה ישר יש קליקים. הקליקים יותר חזקים וחמורים כאשר אני פותחת אפילו קצת את הפה אם אני אומרת מילה אחת קטנה פותחת קצת את הפה אז ישר שומעים קליק חזק!!!!! אני לא יכולה לסבול את הקליקים האלה בלסת הם כל שניה הם לא מפסיקים. אני לא יכולה לישון מהקליקים בגלל הקליקים שבוע אני לא מדברת בכלל... הקליקים מהלסת מקרינים לראש. ולכל הפנים! האם יכול להיות שיש לי שבר בלסת??? איך אפשר לטפל בזה????מה לעשות???? אני לא יכולה לסבול את הקליקים האלה!!!! הם לא מפסיקים!!!

06/10/2011 | 11:08 | מאת: ד"ר שלמה ברק

דנה שלום . קליקים בפרק הלסת מעידים על קפיצה של הסחוס התוך פרקי בזמן תנועות הלסת. עלייך להבדק על ידי מומחה לפה ולסת כולל הדמיה כמקובל ויותאם לך טיפול בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים