לשון קשורה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/09/2011 | 20:54 | מאת: שוקי

שלום רב, אני בן 48 ויש לי "לשון קשורה". למי פונים לאבחון מדוייק של הבעייה ולקבלת טפול מתאים. נודע לי כי מבצעים ניתוחים. האם זה יעיל גם בגילי. תודה מראש שוקי

10/09/2011 | 21:46 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שוקי שלום לשון קשורה מטופלת לרוב בשתי קבוות גיל- גיל 1-1.5 שנים לפני תחילת הדיבור למניעת הפרעות דיבור ו/או בגיל העשרה לפני תחילת חיי אישות-נשיקות. הטיפול לניתוק לשון קשורה הינו פשוט ומומלץ לבצעו באמצעות קרן לייזר.ניתן לבצע בכל גיל. הטיפול לא כואב ונמשך שניות ספורות וללא כל תופעות לוואי בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים