השתלת קפסולה זמנית לפני השתלת עצם

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/08/2011 | 14:31 | מאת: רפאל

אני לפני השתלת עצם בלסת תחתונה בשתי שיניים טוחנות צמודות. היות ויש לי שקע גדול וחסר יותר עצם, עברתי השתלת קפסולה זמנית למשך 50 יום כדי ליצור יותר ריקמה שתכסה את השתלת העצם במקום לעבור פעמיים את הניתוח של השתלת עצם . אבקש לדעת אם שיטזו יעיל והניסיון שיש לכם ?

28/08/2011 | 13:37 | מאת: ד"ר שלמה ברק

רפאל שלום אין לי מספיק מידע על שאלתך תן יותר פרטים במה המדובר באם מדובר בחומר שמוחדר מתחת לחניכיים וסופח נוזלים על מנת להגדיל את נפח הרקמה הרכה זהו טיפול מומלץ ויעיל דר' שלמה ברק

28/08/2011 | 22:46 | מאת: רפאל

כן, זה חומר שמוחדר מתחת לחניכיים ואמור במשך כ - 50 יום לספוח נוזלים כדי להגדיל את הרקמה , זאת כדי לכסות את השתלת העצם בפעם אחת כדי להימנע מניתוח של שתי שלבים , לדברי הרופא הבעייה היא שאין די רקמה כדי לכסות את השתל , ואז הקפסולה מעבה את הרקמה וניתן להשתיל בפעם אחת , שזה כולל לדברי הרופא רשת טיטניום .

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים