לעקור או לא לעקור ? ..

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/08/2011 | 11:47 | מאת: רוית

שלום, מתברר שיש לי שן בינה כלואה ( תחתונה ) . בצילום פנורמי ניתן לראות ששורשי השן נוגעים בתעלה מנדיבולרית (?) . הרופא שלי אומר שהוא יכול לבצע את העקירה אך ניתן לגשת לבי"ח לבצע שם את העקירה.אינני אוהבת בתי- חולים ודי סומכת על הרופא שלי. אבל יש גם חששות מפני העקירה . מה הסיכון או הנזק שעלול לקרות כתוצאה מהעקירה? מה אתם ממליצים?

20/08/2011 | 23:35 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום רב אם הרופא שלך הפנה אותך אז תאמיני לו עדיף לבצע זאת במסגרת בית חולימית על ידי כירורג פה ולסתות. הסיכונים פורטו מספר פעמים. גשי למחלקת פה ולסת לביצוע העקירה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים