לסת נעולה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/08/2011 | 12:21 | מאת: נועה

שלום רב, לפני כשבועיים החלו לי כאבים בלחי פנימית שמאל. כעבור מספר ימים הכאב התגבר והתפשט לגרון (שקד שמאל) ולאוזן. הפנים התנפחו וקיבלתי אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין שאכן עזרה לכאב ולנפיחות, אך שמתי לב שאני עדיין מתקשה בהכנסת אוכל לפה כיוון שהלסת לא נפתחת למרווח הרגיל. היא כאילו נעולה/השתנה לה טווח הפעולה. הדבר מקשה עלי מאוד באכילה. ממה זה יכול לנבוע והאם יש לכך טיפול? אודה לתשובתכם , אני דואגת מאוד שהמצב לא יחזור לקדמותו. תודה רבה

20/08/2011 | 23:42 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום גשי לבדיקה במחלקת פה ולסת. הסיבות יכולות להיות שן בינה מזוהמת גשי לבדיקה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים