דלקת חניכיים ותזוזת השיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/08/2011 | 17:42 | מאת: תמי

שלום אני בת 35 אני בהריון בחודש שישי מצב החניכיים שלי נפוח ומדממם אני צריכה לעבור עקירות ושתלים השאלה שלי האם מותר לעבור עקירות ואם הזריקה לא מזיקה לעובר ? ויש לי עוד שאלה שאר השיניים מעט זזות לי עם מגע של 2 האצבעות רק בלי נגיעת האצבעות הם לא זזים השאלה יש סויכוי שישארו או יכולים ליפול לי ?

14/08/2011 | 21:11 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום בהריון החניכיים רגישות ופגיעות עקב ההשפעה ההורמונלית. יש לשים דגש מיוחד על צחצוח והגיינה אורלית קפדנית וכן טיפולי שיננית. בהריון לא מומלץ להתחיל טיפולי השתלות כן צריך לעקור שיניים בעייתיות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים