עקירה/ניתוח שן בינה כלואה בלסת תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/06/2010 | 21:18 | מאת: ענבל

שלום, לפני שבועיים עברתי עקירה כירוגית בשן בינה כלואה תחתונה מצד שמאל (נדמה לי שן 38). העקירה עברה יחסית בסדר, הרגשתי בעיקר לחץ במפרק שמשך לאוזן. לא הייתה נפיחות התפרים נפלו כעבור 6 ימים. במשך שבוע השתמשתי בשטיפות פה של תרדונט. עיקר הבעיה שנמשכת עד היום רק בעוצמה נמוכה יותר הם כאבים באוזן ובמפרק. שאלתי האם זה תקין? כמו כן מקום העקירה נשאר חשוף ולא נסגר לגמרי, כך שיש עדיין מעין "שקע" שאליו נכנסות שאריות אוכל, האם המקום עוד צריך ויכול להתאחות? תודה

08/06/2010 | 20:36 | מאת: דר אורי בלנק

08/06/2010 | 20:39 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ערב טוב עקירות שיני בינה הם לעיתים פרוצדרות קשות שההחלמה לעיתים היא ארוכה. לגבי הכאבים במיפרק הייתי מציע לקבל טיפול ל 10 ימים ב NSAID כלשהו, אתר העקירה יחלים ויתמלא בעצם סבלנות. רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים