השתלת עצם לטובת ביצוע שטלים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/07/2011 | 11:51 | מאת: ראובן

מזה כשנה אני בטיפול אצל כרורג לביצוע שטלים לשיניים שלב ראשון בוצע השתלת עצם למטה מימין ומשמאל לאחר סיום שלב זה ולאחר צילם ה-CT התברר כי אין מספיק גובה/עצם לביצוע השטלים: השאלה היא: 1 האם ניתן להוסיף עצם? 2 באילו דרכים ניתן לעבור את הטיפול?

30/07/2011 | 11:39 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ניתן לבצע השתלת עצם נוספת על ידי עצם וממברנה תוך כדי השתלה, ניתן לבצע אוגמנטציה על ידי בלוקים של עצם, רשתות מטיטניום, ניתן לבצע ניתוח של הזזת העצב המנדיבולרי. הכל כתלות בחסר העצם. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים