נפיחויות בחיך התחתון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/07/2011 | 14:04 | מאת: יפה ברקוביץ

לפני מספר שבועות הרגשתי נפיחות בחיך ליד שן תוחנת בחיך התחתון ועוד אחד בחיך התחתון באמצע ללא כאבים. פניתי לרופאת המשפחה והיא אמרה לי שאלו אפטות אבל אפטות הם פצעים לבנים וכואבים זאת למדתי לאחר שקראתי על כך לכן אני שואלת מה עלי לעשות בנושא מפני שזה מדאיג אותי. כמו כן אני סובלת מאנקילוזיס ספונדליטיס האם זה קשור למחלה שלי? אודה על תשובתכם בנדון.

17/07/2011 | 13:42 | מאת: ד"ר שלמה ברק

יפה שלום. לפי תאורך יש לקבוע אבחנה רק לאחר בדיקה קלינית של מומחה לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים