מהרצון לבריאות ועד לאישפוז הכולל ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/07/2011 | 16:34 | מאת: אבי נווה

מהרצון לבריאות ועד לאישפוז הכולל ניתוח כתוצאה מהטיפול הרשלני של חברת תדהר אושפזתי פעמיים בבית החולים, כשבאשפוז האחרון נותחתי. התוצאה היא שחלקים מאיזור הניתוח ישארו רדומים למשך כל חיי. כסף שילמתי וסכנת חיים קיבלתי. גם ניסיונות ההתפשרות לא צלחו, והם מסרבים בכל תוקף להתפשר איתי למרות הנזקים הכבדים שהם גרמו לי. אני מזהיר את כל מי שקורא מכתב זה לבל יעז לקבל שרותי רפואה מחברת תדהר, חברה שלא יודעת לקבל אחריות על מטופליה. אבי נווה

09/07/2011 | 23:22 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אבי נווה שלום . האתר אינו במה להעברת ביקורות על טיפול רפואי אלא למתן תשובות רפואיות.

01/04/2012 | 14:08 | מאת: דן

מאוד תמוה בעיני הצהרות מסוג זה המציינות רשלנות וסכנת חיים ,כמטופל וותיק במרכז אני מרגיש מחובתי לתת את הדעה ההפוכה ! היחס,השרות והמקצוענות בגישה בה טופלתי היו מעל ומעבר למה שציפיתי ,בנוסף קיבלתי תעודת אחריות על האלמנטים שבוצעו אצלי , ומאז הטיפול מזה מספר חודשים ,אין יום שאיני מודה לאלוהים שבחרתי לעבור השתלת שיניים ,אין ולא היה דבר ביני לבין המוסד הנדון ויכולתי לבחור בכל אופציה או במקום אחר לטפל ,בחרתי שם מתוך שיקולים לא מוטים ואני שמח שהגעתי לשם-אני לא מנסה לומר שמקומות אחרים לא היו נותנים לי את אותה רמת שרות שהרי לא בדקתי -אך ללא ספק קיבלתי את הרושם הכי חיובי שאפשר , אני לא מרגיש צורך לעשות פרסומת אבל כתגובה למכובדי שהגיב קודם,אני ממליץ בחום

01/04/2012 | 14:25 | מאת: ריקי

אני מחזקת את דבריו של דן ,איני יודעת על מורכבות הטיפול של דן אך אני מסכימה איתו היחס והשרות היו מעל ומעבר וגם היום אני מקבלת יחס מצויין לגבי כל טיפולי ההשלמה לכאורה ,בעיני נראית טענתו של האדון המכובד כניסיון לחולל איזה דבר ועניין ,במיוחד שכבר ראיתי את התגובה הנ"ל בעוד מקומות בדיוק באותו הנוסח וללא המשך דיון אמיתי מה שמוביל אותי להרגשה שמדובר במסע הכפשה ותו לא אני ממליצה עליהם בחום

02/04/2012 | 16:43 | מאת: תום

השנה יצא לי לעשות טיפול גדול ומקיף של שיקום הפה אשר כלל מספר לא קטן של החלפת השיניים שהיו לי בהשתלת שיניים חדשות,גם כך זהו אינו טיפול של מה בכך. אני לא אגיד שלא כאב טיפה ולקח קצת זמן להחלים ,אך מקריאת דבריו של האדון המכובד איני רואה קשר למציאות שאני חוויתי כלקוח של תדהר היחס,השרות והמקצוענות של הצוות היו מצויינים, הגם דאגו להרגיע אותי ועצם העובדה שלפני הטיפול ישבו איתי שלושה רופאים בועדה רפואית יחד עם הרופא המייעץ עשו לי צילום פנורמי עבור הבדיקות והיעוץ ולא לקחו לי על זה שקל, לא בדקתי אחרים -אלה מצויינים ואני ממליץ ,בדיקה שערכתי קצת תוך כדי גלישה ברשת מראה לי שאכן ריקי צודקת-מדובר במתלונן סדרתי שכנראה מנסה לקבל מהם את מה שלא מגיע לו ובדרך גורם לאנשים כמוני להרגיש לא נח שאולי גם אני נדפקתי ,אז בגלל זה בדקתי וואלה ,אצלי הכל דבש

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים