לסת תפוסה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

29/06/2011 | 21:43 | מאת: קארין בת 28

יש לי תופעה שקוראת אחת לכמה זמן שאני פותחת את הפה גדול אם זה לביס מהאוכל , פיהוק וכד' הלסת נתפסת ואני לא מצליחה לסגור את הפה לכמה דקות עד שפתאום זה משתחרר זה נורא מלחיץ יש לך אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

30/06/2011 | 13:09 | מאת: ד"ר שלמה ברק

קארין שלום את מתארת תופעה של פריקות לסת. עלייך להבדק ולהיות מטופלת בנידון כי לרוב המצב מוחמר עם הגיל. מומלץ להבדק על ידי מומחה לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

13/05/2012 | 11:46 | מאת: ליאת

שלום ד"ר עברתי עקירת שן כירורגית לפני חודש חצי סנטר רדון לי עד עכשיו יש שיפור אך לא ממש הרופא שינים אמר לי לחכות מה אתה ממליץ יש לעשות משהו בנידון ?.... תודה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים