כאבים בלסתות לאחר שתיית אלכוהול

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/06/2011 | 00:52 | מאת: א

שלום, לאחר שתית אלכוהול (לפחות כוס בירה), יש לי כאבים בלסתות. חיפוש באינטרנט באנגלית, העלה שיש הרבה אנשים שסובלים מזה, אבל אף אחד מהם לא יודע מה זה. לדוגמא: http://bit.ly/iBm9pX ההסבר ההגיוני (?) היחיד שמצאתי, הוא חוסר במגנזיום שגורם להתכווצות שרירים (??). האם זו תופעה מוכרת ברפואה ? איזה רופא מטפל בדבר כזה ? תודה

23/06/2011 | 20:58 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שלום . איני מכיר הסבר רפואי לכאבים בלסתות כתגובה לשתית אלכוהול בלבד בברכה דר' שלמה ברק

26/07/2017 | 22:28 | מאת: גבי

גם אני סובל מכאבים חזקים לאחר שתיית אלכוהול... האם נמצא הסבר לכך?

11/11/2021 | 20:10 | מאת: גלית

היי גם לי יש כאבים בלסתות אחרי שתיית אלכוהול

שלום רב, לא מכיר את התופעה וזה גם לא רלוונטי לפורום בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים