רגישות באיזור הסנטר

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

31/05/2011 | 17:48 | מאת: יונתן

נגיעה באופן מסוים באיזור הסנטר גורמת לי לתחושת רגישות בחניכיים (כאילו עצב חשוף) אלא שמגע ישיר בחניכיים אינו גורם לאותה התחושה. רופא השיניים אליו פניתי עשה לי צילום פנורמי ממוחשב ואמר כי הוא אכן "רואה משהו" באיזור המדובר והציע לי להתייעץ עם כירוג פה ולסת (עם העתק התמונה). יש להדגיש כי לא מדובר בכאבים אלא רק בתחושת רגישות גבוהה. אני מאוד מודאג ומעוניין לברר האם מדובר בתופעה ידועה/מוכרת ?

11/06/2011 | 12:46 | מאת: דר' אורי בלנק

11/06/2011 | 12:49 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום רב יש לבצע צילומים פריאפיקליים של האזור, אוקלוזלי תחתון וכן צילום סיטי דנטלי בחתכים של 1 ממ' של האזור- יש לבקש מהטכנאי המצלם. עם הצילומים יש לגשת לבדיקה מסודרת במחלקת פה ולסתות. אם נשללה פתולוגיה גרמית או דנטלית יש לברר אצל נוירולוג. או מומחה לכאבי פנים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים