שתלים לחולת סכרת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/05/2011 | 22:35 | מאת: מיה

שלום, אני בת 62, סובלת מסכרת לא מאוזנת, מקבלת כדורים רבים, בדיקת סוכר בצום כ-223 (היה גם 139), A1C בערך 10. מקבלת כדורים ללחץ דם גבוה, פחות או יותר בסדר. כדור אוקסר 50 מ"ג לשריר הלב, תוצאה בין 40-50 מתוך 60. יש גם אוסטופניה (ללא כדורים). שואלת לגבי שתלים בלסת תחתונה, כשחלק מהשיניים חסרות מזה מס שנים וחלק לא יציבות. האם ניתן אצלי לבצע שתלים בביטחה, ללא בעיות וקליטה טובה למשך ימי חיי?

25/05/2011 | 14:55 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מיה שלום החדרת שתלים נסיכויי קליטתם נקבעת לפי מצבו הרפואי של המתרפא כמו גם איכות וטיב העצם. עלייך להבדק על ידי מומחה לפה ולסת בדיקה קלינית ורנטגנית עם אופציה לצילומי סי טי בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים