רופא מומחה לעקירת שן.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/05/2011 | 12:24 | מאת: יחיאל

אני צריך לעקור שיני בינה ויש לי ביטוח שיניים. חברת הביטוח דורשת אישור מקדים מרופא שהוא מומחה לכירורגיית פה ולסת. יש בידי אישור של רופא כירורג אך בחותמת שלו רשום רק שמו ומספר רישיון. חברת הביטוח טוענת שלמומחה צריכה להיות חותמת שכתוב בה שהוא מומחה, אחרת הוא לא מומחה. האם חברת הביטוח צודקת? תודה.

25/05/2011 | 14:43 | מאת: ד"ר שלמה ברק

יחיאל שלום איני מכיר את ההסדר שלך עם חברת הביטוח. למומחים לפה ולסת יש מספר רשיון ותעודת מומחיות מטעם משרד הבריאות בנוסף לרשיון רופא שיניים בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים