לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/05/2011 | 00:51 | מאת: דנה

אני בת 23 ולפני כמעט שלוש שנים הוציאו לי את 4 שיני הבינה בניתוח בהרדמה כללית כי המצב היה מסובך. לפני הניתוח היו לי כאבים וקליקים בלסת שהיו אמורים לעבור. היום לאחר 3 שנים אני סובלת מכאבים חזקים כאילו שהשרירים תפוסים ועוד יש קליקים כל הזמן, עשיתי פיזותרפיה לתקופה ארוכה וזה לא עוזר.קיבלתי ואליום כמה ימים להרפיית השרירים יש ליסד בלילה, כלום לא עוזר. האם הניתוח פגע במשהו? או מה אפשר לעשות?

06/05/2011 | 19:19 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ערב טוב הסימפטומים שאת מתארת מצריכים מומחה למפרקי הלסת. אופציה טיפולית נוספת היא שטיפת מפרק שלרוב יעילה. פני למחלקת פה ולסת המתמחה בנושא- למשל הדסה עין כרם, תל השומר, רמבם בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים