דחוף - השתלה שנכשלה?

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/04/2011 | 20:33 | מאת: Daniel

שלום רב, אשמח לכל סיוע - לפני מספר ימים אבי עבר ניתוח להשתלה של 4 שתלים בלסת התחתונה. בהקשר לאחד השתלים נאמר לו שהיתה מגבלה לאור הקרבה הרבה לעצב עקב שחיקת חניכיים לאורך שנים (עבר עקירות והיה עם תותבת בפה במשך שנים רבות). מאז שעבר את ההשתלה, אבי סובל מכאבים איומים, למרות האנטיביוטיקה ומשככי הכאבים שהוא לוקח. היום ביקר שוב אצל הרופאה שלו, שניסתה להסיר את אחד השתלים. לאחר שלא הצליחה, שניהם נסעו לרופא אחר, אך גם הוא לא הצליח להסיר את השתל. מה עושים כעת? נראה שרמת הכאבים רק הלכה והחמירה, ואבי מרגיש חסר אונים. תודה מראש, דניאל

12/04/2011 | 23:35 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ערב טוב גש עם אביך למומחה והדגש על מומחה בכירורגיית פה ולסתות- ניתן לקבל את הרשימה באתר של משרד הבריאות ולקבל טיפול. לחילופין גשו למרפאת פה ולסת באחד מבתי החולים. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים