קליקים בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/03/2011 | 13:08 | מאת: תהילה

שלום, אני בת 20 ובחודש וחצי האחרונים התחילו לי קליקים בלסת, הדבר רק מחמיר וכבר מכאיב לי, כל פתיחה וסגירה של הלסת נשמע קליק חזק. (אין שינו בבוקר\ערב, אני לא חורקת שיניים בשינה) הלכתי לרופא פה ולסת, והוא אמר שפשוט אין מה לעשות עם זה. מה אפשר לעשות? אולי פיזיוטרפיה? בטוחה שיש פיתרון.. תודה רבה!

22/03/2011 | 23:01 | מאת: ד"ר אורי בלנק

22/03/2011 | 23:02 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום עליך לגשת למרפאת פה ולסת לקבלת אבחנה וטיפול מסודר. יש טיפול ואת זקוקה לו בהצלחה

17/04/2011 | 20:21 | מאת: לינוי

גם אני הלכתי לרופא בגלל קליקים בלסת באמצע האוכל ואין טיפול לזה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים