מכה חזקה בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/03/2011 | 20:24 | מאת: מיה

חבר שלי קיבל בטעות אגרוף ממש חזק בצד שמאל של הלסת למטה לפני כיומיים הייתה לו נפיחות שירדה עם קרח עכשיו כבר אין נפיחות אבל יש לו כאב כשהוא פותח את הפה עד הסוף והא בקושי מצליח, כאשר נוגעים במקום הכואב אפשר להרגיש כמאין גולה שזזה שם, מה שאין בצד השני, תוכלו להגיד לי מה זה יכול להיות ומה לעשות? האם זה שבר? או משהו רציני אחר, אשמח אם תענו מהר. תודה וחג שמח.

22/03/2011 | 23:06 | מאת: ד"ר אורי בלנק

מיה שלום על החבר לגשת בדחיפות לבצע צילום פנורמי ולהיבדק על ידי כירורג פה ולסת לשלילה של שבר במפרק הלסת ו/או הלסת עצמה. רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים