שטיפת מפרק

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/03/2011 | 17:45 | מאת: מיכל

שלום רב, הופניתי לרופא פה ולסת מאחר והמפרק הימני שלי עושה קליקים ומאוד כואב. הופניתי לשתי סדרות של פיזיוטרפיה ועשו לי סד לילה וכן לקחתי אטופן. לאחר שכל זאת לא עזר, הפנו אותי לצילום סיטי. בבדיקת הסיטי נמצא כי המפרק שמאל קטן, והתזוזה מצומצמת מאוד בפתיחה. הומלץ על ידי הרופא המטפל שטיפה של מפרק שמאל עד כמה יכול לעזור שטיפת המפרק במקרה כזה?

15/03/2011 | 11:03 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום שטיפת מפרק הנו טיפול זעיר פולשני בעל תוצאות טובות מאד. הטיפול בבעיות המפרק נע מהקל לכבד. כדאי לבצע את הטיפול, יחד עם טיפול בפיזיוטרפיה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים