רווח בין שתל לשן

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/07/2010 | 12:18 | מאת: שרון

לפני כשבועיים עשו לי 4 שתלים בצד ימין למטה. בשתל הקדמי הצמוד לשן יש לי כבר כמה ימים כאבים בעיקר לאחר מאכלים קרים. הרופא אמר שיש רווח בין השתל לשן ליד והעצב חשוף. ממה הדבר נובע? מה אפשר לעשות לריפוי מהיר ? תודה

05/07/2010 | 22:41 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ערב טוב הסיבה לכאבים עלולה להיות מגע של השתל בשורש השן הסמוכה ומצב של דלקת מוך השן( פולפיטיס). סיבה נוספת עלולה להיות כשלון של אחד השתלים. כאבים לאחר השתלה אמורים לחלוף לאחר מספר ימים, כאבים חזקים לאחר שבועיים עלולים לרמז על כשלון. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים