בדיקת us סקירה על קולית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/10/2020 | 17:47 | מאת: שי

דר שלום לפני כשנה וחצי הייתי מעורב בתאונת דרכים כתוצאה מהפגיעה בלחי שמאל בבדיקה שביצעתי רשום שהודגמה לימפאדנופתיה קלה שפירה בצוואר קדמי ותת לסתי דו צדדי עד 5 *11 ממ ודלקת קלה של tmg סינוביטיס משמאל הבדיקה בוצעה עם פה פתוח וסגור גם בבדיקה שביצעתי השבוע נרשם סינוביטיס קל של מפרק tmg אודה להסבר

שלום רב, זה כנראה ממצא ב MRI. צריך לבדוק האם זה קשור לתלונה שלך כעת. סינוביטיס הינה דלקת של אחד השכבות של הפרק. אין בהכרח קשר בין התמונה רנטגנית לתלונה. קשה לתת תשובה בעלת משמעות ללא הבדיקה ממליץ לחזור לרופא שביקש אץ הבדיקה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים