המלצה על רופא כירורג באזור רחובות/ גדרה/ יבנה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/09/2020 | 22:59 | מאת: יעל

שלום, לאחר ביקור אצל רופא שיניים בעקבות כאבים חזקים בשן שעברה לפני שנה טיפול שורש, נאמר לי שיש כיס עמוק בשן 26, 10 מ"מ וסיכון גבוה לסדק, כמו כן אצטרך לעקור בעקירה כירורגית את השן. יש לציין שיש לי כתר קבוע אחד על שתי השיניים, 26 מבינהן ( הן צמודות זו לזו). הרופא אמר שהוא ינסה לחתוך את הכתר לחצי בשביל לשמור על הכתר של השן השנייה. שאלתי היא האם ביצוע חיתוך הכתר לא מסוכן על השן? כמו כן אשמח להמלצה לרופא כירורג אמין ומקצועי. אני מיואשת מאוד וזקוקה לעזרה. תודה

מתנצל אבל לא יוכל להמליץ לך על רופא במסגרת הפורום. אם רופא השיניים שלך לא ממליץ על מישהו את יכולה לעשות חיפוש של מומחה קרוב לביתך באתר של האיגוד: www.iaomfs.org.il בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים