כאב בלסת תחתונה בבשר

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/08/2020 | 06:43 | מאת: מלי

אני ארבעה ימים אחרי השחזה ןכתר זמני למעלה. במהלך הטיפול נחתכתי בחניכיים ויש כאב קל. במקביל התחיל לי כאב בלסת תחתונה בצד השני ושאני נוגעת בבשר של הטוחנת יש כאב חד בשר שמזכיר לי כאב שהיה לי ביציאת שן בינה בעבר. 1.האם יכול להיות שזה התחיל מהטיפול ומכך שכאב לי בפתיחת הלסת? אני לוקחת משככים ומגרגרת מים עם מלח.מספיק? כואב לי בגרון בראש ובפה אין חום. 2.האם זה הגיוני שזה שן בינה? עשו לי שני צילומים פנורמיים בחודש האחרון ולא הזהירו שיש בעיה באיזור 3.האם יש סיכוי שזה יעלם כממו שהופיע?

01/08/2020 | 13:20 | מאת: מלי

אני נרגעשה שהגרון מתנפח לי.האםזה הגיוני?

מתנצל על העיכוב בתגובה מקווה בכבר הלכת להיבדק אצל רופא ואת בריאה. אם לא זה מה שאת היית צריכה לעשות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים