פצע קטן לבן.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/07/2020 | 13:11 | מאת: אור

שלום אחרי טיפולי שיניים התחילו לי פצעים בפה שנעלמו אבל פצע קטן לבן נשאר לא יודע אם הוא היה קיים תמיד ולא שמתי לב הייתי בבדיקה אצל אף אוזן גרון לאחר שיש לי כבר 4 חודשים פצע קטן בגרון מאחורי שקד ימין עליון של הקשת אחורית נקודה לבנה עדיתי בדיקת סיב אופטי שהכל תקין ולגבי הפצע כתב הממצא בגרון לא נראה חשוד אך מכיון שהמטופל מודאג נבצע ביופסיה שאלתי את הרופא אם הפצע לא נראה חשוד אז אין צורך בביופסיה אם לפי דעתו זה לא נראה חשוד, כי הביופסיה נעשית בהרדמה מלאה קצרה בגלל שזה בתוך הגרון ואני חושש מאז ומתמיד מהרדמה מלאה השאלה אם הרופא כתב שזה חא חשוד אם מיותר לעבור את כל זה? ואגב הוא קבע לי ביקור נוסף עוד חודש אשמח לדעת מה דעתך בנושא? והאם כדאי להתייעץ ולבדוק גם עם רופא שיניים ופה ולסת? תודה

שלום רב, נראה לפי התאור שהנגע בתחום של רופאי א.א.ג ולכן כדאי להיתייחס למה שאומר לך רופא שבדק אותך ולא בפורום. ברור שאפשר להיבדק על ידי רופא אחר אבל תשובה לשאלה צריכה לבוא רק אחרי בדיקה בהצלחה

26/07/2020 | 09:05 | מאת: אור

שלום דווקא אמרו לי לפנות לרופא פה ולסת בגלל דהפצע הוא מאחורי השקד בתוך הגרון ממש? השאלה אם רופא פה ולסת מתעסק בזה? תודה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים