בליטה עגולה חניכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/06/2020 | 09:49 | מאת: נעמה

שלום רב , לפני כמספר חודשים הופיעה לי בחניכיים התחתונות הפנימיות בליטה קטנה ועגולה שלא זזה ולא גדלה ומרגישה כחלק מהחניכים . והבחנתי בעוד אחת שהופיעה בשבוע האחרון . הייתי אצל 2 רופאי שיניים שאמרו שיכול להיות שהיה שם ולא שמתי לב וזה לא נראה מדאיג כי החניכיים נראות בסדר. למרות שאני יודעת שזה לא היה בוודאות מכיוון ועברתי כמה פרוצדורות בפה ולסת (הוצאת המנגיומה מהלשון ומוקוצלה שהוציאו לי דרך אגב בסמוך להופעת הבליטה אם יש קשר אולי) וגם אני וגם רופאים בדקו לי את חלל הפה וזה לא היה , השאלה האם אני משאירה זאת כך או שזה משהו חשוב להתעקש עליו.. הרופאי שיניים אמרו שהכל טוב אז אני לא יודעת אם להמשיך האלה או לבדוק במקום אחר.. תודה

שלום רב, הייתי סומך עך רופא השיניים אם הם לא מודאגים אבל אם עדיין יש לך ספק כדאי לפנות לבדיקה קצרה אצל מומחה לפה ולסת. אין מה להפסיד בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים