שטף דם בחיך לילד התייעצות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/06/2020 | 18:32 | מאת: לי

ילד בן 13 ראיתי שהחיך שלו יש פצעון קטן דמוי שלפוחית יחד איתו היה נקודות קטנות של שוף דם בחיך למחרת כל החיך היה אדום כהה שנראה כמו שטף דם ,למחרת החל לעבור לציין שהילד מכניס לפה בעקבות בעחת ויבות חושי חפצים,ידיים לועס עפרונות למרות שתמיד מעירים לו בנוסף עושה טיקים של ואקום עם הלשון לפעמים..מה זה יכול להיות..לא רגועה ..

אם לא רגוע כחי אותו לבדיקה אצל רופא השיניים שלך. לא נראה לי שאת יכולה להיות רגוע אחרי שאלה בפורום. רופא השיניים יגיד לך אם יש סיבה לדאגה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים