הרמת סינוס - סיבוכים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

01/02/2020 | 23:29 | מאת: אלה

שלום רב, האם נכון שבאזור של שן 15-16 אף פעם אין צורך בהרמת סינוס לפני החדרת שתל ? התכנון להשתיל שתל קצר או עם זווית בהטיה. אני עם סינוסיטיס כרונית וחוששת מפריצה לסינוס מראש מודה על התייחסותך ודעתך.

שלום רב, גם באיוזר 15, 16 יש צורך לפעמים בהרמת סינוס. לגבי הרמת הסינוס וסינוסיטיס אפשר להתיעץ עם רופא א.א.ג. שמתעסק בסינוסים (רינולוג) ולקבל יעוץ רלוונטי לאפשרות של הרמת סינוס במידה שצריך. לא יודע אם יש לך כבר סיטי ואת אכן צריכה הרמה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים