אתמול הייתי בביקורת אצל הכירורג שעשה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/01/2020 | 08:26 | מאת: ליאן

אתמול הייתי בביקורת אצל הכירורג שעשה לי את השתל, עשה שוב צילום אמר שנראה טוב למרות שהשתל קרוב מאד לשתל של הניב, והודה בפני כי פגע בסינוס וחדר לתוכו עם המקדחה כשהבין זאת סטה ימינה עם המקדחה לפיכך כואב לי עדיין המקום יש גודש אף סתום רק בלילה ששוכבים ובמקום זה משתחרר, אמר שתוך חודש יעבור. רק שאלה אחת אליך אם אתה יודע את התשובה בבקשה, אכן חור בסינוס יסגר הגודש יעבור והכל יחזור להיות כפי שהיה. כרגע מרגישה בכל האף לחץ כמו התקררות שהכל סתום שם נזלת מדי פעם יש לי, כנראה גרם לי לסינוסיטיס נראה לי. מה אתה חושב על מקרה כזה? יש טיפול אפילו אצל רופא אחר, או שהגוף ירפא את עצמו. ושאלה אחרונה. זה הפיך? מפוחדת שככה אשאר. תודה רבה רבה לך וסופש נעים.

שלום רב, בד"כ "קידוח לתוך הסינוס בטעות" לא יגרום לסינוסיטיס אם האיזור היה בריא. אם יש שאלה של סינוסיטיס ותסמינים מתאימים ממליץ להבדק אצל רופא א.א.ג. ואם יש צורך לבצע CT של הסינוסים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים