כאבים ברקה בעקבות לעיסה של אוכל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/09/2019 | 16:13 | מאת: לירן

לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל לדעתי זה הכי מתקשר לבעיה שיש לי. אתמול בשעות הבוקר כשאכלתי קוראסון התחלתי להרגיש שבצד שמאל שאני אוכל אני מתחיל להרגיש כאבים ברקה. זה כואב לי רק תוך כדי לעיסה, ובצד ימין הכל תקין. חשוב לציין כי הכאבים הם רק כשאני לועס בצד שמאל והם נעלמים לאחר שאני מפסיק ללעוס. עשיתי CT מוח לפני כחודש ואמרו לי שיש לי ציסטה רטנציאלית במערת הלסת השמאלית. אני לא יודע אם יש קשר בין שני הדברים אך זה מאוד מטריד אותי. יש משהו לעשות? איפה אפשר לבדוק? זה משהו שעובר לבד וצריך סבלנות?

שלום רב קודם כל אין קשר בין כאב ברקה לממצא אקראי בסינוסים. שנים מקומך מבחינת בדיקה וטיפול הינו אצל מומחה ברפואת הפה העוסק בכאבי פנים ולסתות. זאת לא בעיה כרורגית בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים