נפיחות בחיך תחתון, ורגישות מבפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/07/2019 | 01:55 | מאת: אשכול אילן

במהלך חופשה באוסטרליה (כרגע) חשתי כי מתפתחת אצלי דלקת חניכיים באיזור השיניים הטוחנות (צד שמאל) אך תוך פחות מ12 ש' התפתחה נפיחות מסביב ברמה שממש אפשר לראות אותה כשמיסתכלים על פני. זה די כואב ומלווה גם בכאבי ראש , כיוון שאני לא בארץ כך שאין לי את האופציה להגיע לרופא השיניים שלי , יש משמעות רבה מבחינתי לתשובה כאן, תודה רבה.

היי אם נפיחות שהולכת ומתפתחת אין לך בריריה מלהיכנס לעזרה ראשונה אצל רופא שיניים מקומי. אין לי איך לעזור מהמרחקים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים