נפיחות בלסת העליונה לאחרונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/06/2019 | 11:19 | מאת: דליה בר

בזמן האחרון לפתע הלסת העליונה שלי בולטת ללא כל סיבה. אני מבקשת לדעת מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לטפל בה .( אני בת 70 . מאז שנת 2017 אני עוברת טיפול קוסמטי של חומצה היאלורונית , עכשיו פעם שלשית ,מזרק אחד מעל השפה ובצידי הפה.

שלום רב יכול להיות קשר לטיפולים את עוברת אך לא בהכרח. את צריכה בדיקה אצל רופא כדי לאבחן על מה מדובר. רצוי עם תמונות פנים ישנות במידה ויש לצורך השוואת הינויים שאת מתארת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים