עודף רוק ונזילת רוק בצידי הפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

19/05/2019 | 22:11 | מאת: ניק

אני באמצע טיפול אסטטי של ציפויי שיניים. כרגע עם ציפויים זמניים לאחר השחזת שיניים קדמיות כהכנה לציפויים קבועים. אחרי הטיפול תחושה של עוד רוק בפה ובמהלך דיבור תחושת מסילת רוק לצידי הפה. בנוסף בזמן אכילה תחושה שלא מצליחה ללעוס טוב כמו בעבר וכל תהליך הלעיסה מלווה בהמון רוק. תחושה כללית לא נוחה בפה ובהתנהלות שפתיים יבשות קבוע לסת כואבת . הכל לאחר טיפולי השניים וההשחזה. מה עושים? אני לפני ציפויים קבועים חוששת לקבע מצב בעייתי מאד

גם זאת שאלה לא קשורה לפורום אפשר להתייעץ עם משקם או להפנות את השאלה לפורום מתאים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים