עקירה ומתן אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/05/2019 | 10:06 | מאת: יוסי

עקב דלקת חזקה מתחת לשן עם טיפול שורש ישן המליץ הרופא ל שבוע אנטיביוטיקה וקבע מועד לתור לעקירה שבועיים וחצי אחרי סיום הטיפול. האם זה תקין? מה נעשה אם אפקט האנטיביוטיקה יחלוף? עדיין אפשר יהיה אלחוש ועקירה? האם אפשר יהיה לקחת שוב אנטיביוטיקה? האם לא צריך לקחת מיד בסוף הטיפול למקרה וחיידקים יכנסו לאחר העקירה?

שלום רב כעקרון נשמע הגיוני סביר שלא יהיה שוב זהום עד אז. אם יש יהיה צורך בטיפול אנטיביוטי חוזר או הקדמת העקירה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים