כיב בלחי שלא עובר חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/05/2019 | 00:56 | מאת: מר

ד"ר שלום, מזה חודשיים וחצי יש לי כיב עם שוליים לבנים בלחי השמאלית, לא כואב ולא מציק. רופאת שיניים בדקה ולא ידעה להגיד מדוע זה לא עובר, ונתנה לי טיפול תרופתי נגד פטרייה. נטלתי את הטיפול במשך שבועיים אך הוא לא עזר. יש לי תור מעקב לאותה רופאה בקרוב, אך אודה לקבלת חוות דעת נוספת מה זה יכול להיות. מצ"ב תמונה. תודה מראש

07/05/2019 | 01:46 | מאת: מר

להלן קישור לתמונה כי לא עובד העלאת קובץ לכאן: https://we.tl/t-03cS6NZxeD

שלום רב קשה להתרשם מהתמונה ממליץ ל]נות לכרורג פה ולסת בהקדם לבדיקה. אז יחליטו על הצורך בביצוע ביופסיה או לא בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים