תחושת שריפה בראש לאחר טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/02/2019 | 09:47 | מאת: ענת

שלום. ביצעתי טיפול שיניים אצל רופא שיניים רגיל (לא מומחה ולא כירורג).הוא עשה לי שתלים+כתרים+הגבהות. מאז סיום הטיפול- אני מרגישה שריפה באיזורים שונים בראש, קליקים בפה, תחושה של חוסר איזון בין הלסתות וכו'. הרופא הוריד לי את הכתרים וההגבהות במטרה להבין אם הם הגורמים לכאבים. בפה חל שיפור קל מאוד אך עדיין יש תחושה של חוסר איזון ואי נוחות בלעיסה ואכילה.גם בראש עדיין יש שריפה וכאבים בעורף ללא שיפור והקלה. יש לי תור למומחה בשערי צדק. האם ניתן לבצע בדיקת MRI לפה לפני התור למומחה? או שרק המומחה יכול להפנות לבדיקה כזו? לפי התיאור שלי כאן- מה יכולה להיות הבעיה? השריפה בראש היא בלתי נסבלת... האם יש לה קשר לתחושות שלי בפה? אני יודעת שלא ניתן לאבחן ללא בדיקה, אך בכל זאת... אשמח לשמוע מה דעתך? תודה !

שלום רבת ברור שלפי התאור אי אפשר להבין מה הסיבה ועל מה מדובר. זה מחייב בדיקה שנית, לא מבין איך היגעת למסכנה שיש צורך בביצוע MRI. לא נראה לי. מצטער שלא יכול לעזור בפורום בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים