כאב גרון אחרי עקירת בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/02/2019 | 21:26 | מאת: אנה פנקוב

הי שלום עקרתי שתי שיני בינה בשתי צידי הלסת העליונה (בבוקר) עכשיו בערב יש לי כאב גרון של ממש שאפילו קשה לי לבלוע רוק הבנתי שזה נפוץ מאוד השאלה שלי איזה אנטביוטיקה אני צריכה לקחת חייבת לציין שאני אלרגית לפנצילין .!

היי מצטער על העיקוב ומקווה שהכל הסתדר בנתיים. כעקרון אנטיביוטיקה לא עוזר לכאבים. כדאי היה להבדק אצל הכרורג על מנת לוודא אם יש תהליך שדורש אנטיביוטיקה. לא סביר שזהום מופיע באותו יום רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים