סתימה.

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/12/2018 | 09:20 | מאת: מאור

שלום. אני בן 19. בבדיקה שגרתית אצל רופא שיניים הוא אמר שנפלה לי סתימה ואחכ עשה צילום וכנראה שגם שם ראו. הוא הציע לעשות לי סתימה על המקום והסכמתי. הדגשתי שאני רוצה סתימה לבנה. אחרי הטיפול הוא אמר ששם סתימה שמשחררת פלואור, שלפי מה שקראתי זו סתימת יונומר. הצבע שלה לא מוצא חן בעיניי כי הוא בולט ולא בצבע השן. בנוסף, אחרי הטיפול שמתי לב שהסתימה גבוהה מדי ושהסגר לא נכון. אמרו לי לחזור ושהוא ילטש אותה. אני לא מרוצה ורציתי לדעת מה האפשרויות שלי. אני מעוניין להסיר את הסתימה ולעשות אותה אצל רופא אחר אם בכלל. אני לא הרגשתי שהיה שם חור. אני מניח שהוא קדח עוד אז זה בעייתי להסיר? אם אי אפשר, האם ניתן להחליף בסתימת קומפוזיט שהיא בצבע השן, ואיך הוא יכול לתקן את זה שהסתימה גבוהה מדי? תודה

היי השאלה לא נוגעת לנושא הפורום . תצטרך להתיעץ עם רופא השיניים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים