שבר קומפלקס zmc זיגומה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/11/2018 | 20:03 | מאת: יניב

שלום דר יש לי שבר קומפלקס zmc זיגומה יש לי שקע היתי בפה ולסט בסורוקה רצו לנתח אותי מחר יצאתי משם וחזרתי לאילת לבית שלי אני בן 44 נבהלתי מהניתוח לא יודע מה לעשות ההורים שלי גרים בנס ציונה חשבתי ללכת לאסף הרופא או רמבם האם אני חייב דחוף ניתוח עשיתי ct אני בחששות תודה 0547455655 יניב

שלום רב הניתוח לא דחוף. אפשר לנתח כמה שבועות לאחר השבר בלי בעייה. אז יש זמן לחשוב. אתה יכול להיתיעץ עם כרורגים אחרים אבל בסוף אתה זה מי שמחליט. עם תמתין כשבועיים הנפיחות יורדת ואשפר לראות האם יש עוות משמעותי בפנים או לא. זה בהנחה שבדיקת העיניים תקינה. שבר כזה יכול לגרום חוץ מהבעייה האסטטית להרדמה מתחת לעין, הגבלה בפתיחת העיניים וריאה כפולה. בהצלחה

סליחה הגבלה בפתיחת הפה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים