נזק בלסת התחתונה לאחר השתלות לא מוצלחות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

15/10/2018 | 06:22 | מאת: יעל

לפני מספר שנים עברתי השתלת שיניים בלסת התחתונה בצד השמאלי ההשתלה לא נקלטה ועברתי שוב השתלה.הרופא שם את השתלים בצורה כזו שרואים אותם על אף הגשר וכמו כן על אף שעברו כבר כמה שנים יש לי כל הזמן דלקות וכאבים שלא לדבר על הצד האסטטי.רופא השיניים אינו נוטל שום אחריות. מה את מציעה לי לעשות.

שלום רב כעקרון כדאי לך לפנות לבדיקה אצל כרורג פה ולסת או מומחה למחלות חניכיים שיעשו הערכה של מצב השתלים, האם ניתן לשפר את מצבם או שאין מה לעשות או שרצוי להחליף אותם במידה וניתן בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים