בלוטות בצידי הלשון שנים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/10/2018 | 16:05 | מאת: זיו

שלום ד"ר אני בת 24 ,לפני 8 שנים בערך הלכתי לבית חולים לפה ולסת מכיוון שיש לי בצידי הלשון כמו בלוטות אפשר לתאר את זה כמו שומות,הד"ר אמר לי שזה בגלל השיניים שלוחצות עליהן ואין מה לעשות, חייתי עם זה והתביישתי בזה עד שזה ניהיה יותר גרוע ,הלכתי ששוב לפה ולסת לפני שבוע כי זה כבר התחיל להפריע קצת כאב וגם הפריע לי לדיבור והיא אמרה לי שאני חורקת שיניים , או ששמים פלטה בלילה או שחותכים את זה. (זה 3 בלוטות בכל צד של הלשון) אני לא חורקת שיניים ובטח שלא אשים פלטה או אחתוך. יש אפשרות נוספת לבעיה הסאת? אשמח לשמוע אם כן.

היי לא ברור לי על מה מדברים בלי לבדוק אותך ולכן לא יוכל לתת לך פתרון חלופי על זה שנתנו המומחים שכן בדקו אותך. מצטער

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים