גוש על החוט שמתחת ללשון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

02/09/2018 | 08:31 | מאת: דניאל

היי, קצת לא נעים לי אבל חייב לשאול: אני מבצע מין אוראלי לאשתי לעיתים רחוקות, ושמתי לב שתמיד ביום אחרי כואב לי מתחת ללשון, הרגשה של שריר תפוס כאילו הלשון נתפסת מהמאמץ. אתמול זה שוב קרה לי, ופתאום כשהסתכלתי במראה ראיתי שיש גולה על החוט שמחבר את הלשון. אף פעם לר הסתכלתי במראה מתחת ללשון אז אני לא יודע אם תמיד זה היה ככה, (כי את כאבי הלשון התפוסה אני מכיר) האם זה תקין או שלא אמורה להיות שם גולה?

שלום רב לא ברור לי מה זה "גולה עם חוט". יתכן ומדובר במבנה נורמאלי אבל לא יכול לדעת לפי התאור. ממליץ לך לפנות לרופא השיניים או כרורג פה ולסת אם השאלה שהאם יש משהו חריג בלשון בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים